@Reviews

Review: mijn skins van caseapp.nl

1 september 2016

Review mijn skins van caseapp.nl

Hallo beauties, ik ben weer helemaal terug met een nieuwe lay out! Ik heb even wat tijd voor mezelf genomen en afgelopen week was natuurlijk ook een spannende week. Hier later meer over in een persoonlijke blogpost. Hopelijk zijn jullie mij niet vergeten? Afgelopen week liet ik al zien dat je een eigen, unieke skin kon maken met caseapp.nl. Ik heb een bestelling geplaatst bij caseapp.nl en bestelde o.a. een supermooie skin met marmer en een telefoonhoesje met jawel, marmer. Op het moment is marmer mijn favoriete print en momenteel ook erg hip in interieurs en de accessoires van nu.

Caseapp.nl is een webshop waar je je eigen, unieke skins en hoesjes kunt ontwerpen. Je kunt ook kiezen voor bestaande ontwerpen wat ik heb gedaan. Ik ben gek op marmer en besloot daarom een mooie lichte marmer skin te nemen voor mijn Macbook Pro 13 inch”. Om de marmer stijl compleet te maken koos ik dezelfde lichte marmer skin voor mijn iPhone 6.

Review mijn skins van caseapp.nl 2

Macbook Pro 13 inch” skin
De skin voor mijn Macbook vind ik er heel mooi uit zien! Samen met mijn vader heb ik de sticker er voorzichtig opgeplakt want alleen is dit niet te doen. Zorg er dus voor dat je dit samen met iemand kunt doen zodat het goed gaat en je niet steeds opnieuw hoeft te plakken. Wel vind ik het gek dat het niet helemaal aansluit tot op de rand van mijn Macbook terwijl ik echt heb gekozen voor een Macbook Pro 13 inch” skin en niet voor de retina skin. Gelukkig erger ik mij er niet aan omdat het anders kans heeft dat het gaat ‘krullen’ na langer gebruik van de sticker. De skin zit er al even op en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee!

Review mijn skins van caseapp.nl 3
Review mijn skins van caseapp.nl 4

iPhone 6 hoesje
Omdat ik graag van dezelfde stijl houd, heb ik gekozen om het hoesje te bestellen in dezelfde marmer stijl als mijn Macbook. Ik ben erg blij met het hoesje, hij zit er erg stevig omheen. Persoonlijk vind ik hem best glad waardoor hij gemakkelijk uit je handen kunt glijden, hiermee moet je dus opletten. Ik had moeite met het eraf halen van het hoesje van mijn telefoon, ik heb hier nog geen handig trucje voor gevonden. Verder vind ik hem heel mooi en past hij perfect bij mijn laptop (en ja, ik heb mijn iPhone tot twee keer toe laten vallen een tijd geleden, vandaar de scheuren in het scherm, oeps)!

Review mijn skins van caseapp.nl 5

De verzending en klantenservice
De bestelling deed ik op zondag en op dinsdag kwam het al binnen. Een supersnelle verzending zoals het hoort op een webshop. Het werd netjes geleverd in een grote envelop. Helaas heeft de postbode deze wel dubbel gevouwen terwijl er stond dat het niet mocht, maar gelukkig is daardoor geen schade gekomen aan de skin en iPhone hoesje. Ook over de klantenservice ben ik erg te spreken. Ik vond het raar dat de sticker niet helemaal om mijn laptop pastte, terwijl ik een Macbook Pro 13 inch” skin heb besteld zonder retina display. Ik heb hierover met ze gemaild en ze zeiden dat dit komt doordat Apple nu alleen retina displays maakt. Mijn laptop komt uit 2011 en dat verklaart de reden. Zoals ik al zei stoor ik mij hier niet zo aan en vind ik het alleen maar fijn dat het een beetje ruimte heeft.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe skins! De skin van mijn Macbook Pro 13 inch” vind ik echt prachtig en gebruik ik nu met nog meer liefde. Het iPhone 6 hoesje zal ik vaker erbij pakken als hij weer goed beschermd is. De kortingscode is nog steeds geldig: MARISKA20. Hiermee krijg je 20% korting op je bestelling bij caseapp.nl! Let wel even op dat je alleen met Paypal of Visa kunt betalen!

Ben jij al bekend met caseapp.nl?

5 COMMENTS

 • Reply Melike 1 september 2016 at 10:37

  Ik vind ze beide heel mooi staan! Echt leuk zo een marmer effect.

 • Reply gea 1 september 2016 at 14:56

  Ze zijn zeker heel mooi geworden! Ik heb zelf ook al eens een leuke Phone case mogen maken bij caseapp. Ben er nog steeds zo blij mee. En je layout is echt prachtig geworden maris.

 • Reply Lotje 1 september 2016 at 16:56

  Ah super leuk! I love Marble! X
  Lotje onlangs geplaatst…Annytude Sassy lashes!My Profile

 • Reply robin valentine 1 september 2016 at 22:36

  MAAAARBLE <3 i love this *__* het hoesje is ook wel echt mooi geprint! de sticker op je MAC ook, dit wil ik ook zo graag <3

 • Reply priscilla 2 september 2016 at 09:18

  Oh wauw, wat een prachtige printjes. Hier hou ik van hoor <3 Je layout ziet er trouwens ook onwijs goed uit meid!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge