@Reviews

Review: GSMpunt.nl LifeProof Fre case

20 juni 2016

Review GSMpunt.nl LifeProof Fre case

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik misschien een product naar keuze wilde reviewen van GSMpunt. Het leek mij ontzettend leuk en je kon kiezen uit vier opties. Ik heb gekozen voor een telefoonhoesje omdat ik van extra bescherming houd en dat heel belangrijk vind voor mijn iPhone 6.

GSMpunt.nl is een webshop vol met diverse telefoonaccessoires voor telefoons en tablets. Ze bieden merkloze kwaliteits producten aan voor lage prijzen, maar ook bieden zij A-merken zoals Case-Mate, Otterbox, Jabra, Plantronics en Adonit. Naast dat ze een breed assortiment hebben bieden zij ook een supersnelle service. Als je voor 18:00 uur besteld, krijg jij je telefoonaccessoire de volgende dag al in huis.

Review GSMpunt.nl LifeProof Fre case 3
Review GSMpunt.nl LifeProof Fre case 4

Omdat ik mocht kiezen uit vier opties en net hierboven al vertelde dat ik het belangrijk vind dat je telefoon goed is beschermd, heb ik gekozen voor een LifeProof Fre case. Dit telefoonhoesje biedt een allround bescherming. De LifeProof Fre case kan een optimale bescherming geven aan je iPhone 6. De case is waterdicht, drop proof, dirt proof en snow proof. Kort gezegd kun je eigenlijk doen en laten wat je wilt als je deze case om je telefoon hebt. Ideaal! Precies wat voor mij omdat ik nogal bang ben om mijn telefoon te laten vallen, vooral omdat er al een barst in het scherm zit wat is gebeurd tijdens vallen en terwijl ik het net (opnieuw) nieuw had, wil ik dat niet groter maken. De LifeProof Fre case wordt uitvoerig getest voordat het naar de winkel gaat wat ik extra prettig vind om te weten.

Het omdoen van de hoes gaat heel gemakkelijk. Het is een kliksysteem en daardoor zit het snel om je telefoon heen. Wel viel het mij op dat er soort ‘bubbels’ komen op het scherm zelf en dat het plastic laagje erg gevoelig is, wat je duidelijk ziet op de foto’s. Erg jammer, hier kan je je wel aan irriteren en dat vind ik een nadeel. De case zit stevig om de telefoon en werkt erg prettig! Over het algemeen ben ik heel blij met deze LifeProof Fre case en raad ik hem jullie zeker aan als je ook op zoek bent naar een waterdichte telefoonhoes.

Zijn jullie al bekend met het merk LifeProof?

Disclaimer 3

7 COMMENTS

 • Reply Rachel Kromdijk 20 juni 2016 at 10:21

  Stevig hoesje, zo ziet die er wel uit! fijne review

 • Reply robin 20 juni 2016 at 16:18

  hij is niet zo mooi als de andere hoesjes die er zijn voor de iPhone maar stevig is die wel ja =D zal je telefoon zeker beschermen 🙂

  • Reply Maris 20 juni 2016 at 16:40

   Ik snap wat je bedoeld met dat je hem niet zo mooi vind als “gewone” hoesjes, haha! 🙂 Een leuk printje had ‘ie wel gemogen. Ze hadden hem ook in het knalroze, maar dat vond ik weer net te, haha! Hij beschermt zeker goed, ik heb er al mee in de regen gestaan en hij blijft heel! 🙂

 • Reply Saraya 20 juni 2016 at 21:19

  Ziet eruit als een stevig hoesje!
  Ik vind het ook belangrijk dat mijn iPhone6 beschermd is 🙂
  X

 • Reply Manon 21 juni 2016 at 15:14

  Het is wel een erg stevig hoesje, maar denk niet dat ik dit zelf zo zou kopen

 • Reply Carola 22 juni 2016 at 21:14

  Het hoesje klinkt goed! En tot vergelijking met andere beschermhoesjes vind ik dat deze er best oke uit ziet! Wel jammer van die bubbels op het scherm.

  Waar is eigenlijk dat tandwieltje voor, die je links onderaan het hoesje ziet?

  • Reply Maris 22 juni 2016 at 22:14

   Het is een erg fijn hoesje en vind hem echt super makkelijk in gebruik! Dat tandwieltje is voor je oortjes, haha! 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge