Over mij

Welkom op mijn blog lifewithmaris.nl, waarvan ik de trotse eigenaresse ben. Mijn naam is Mariska, maar de meesten noemen mij Maris, en vandaar uit is lifewithmaris.nl ontstaan op 8 december 2014. Ik ben 26 jaar en ben woonachtig in een klein dorpje vlakbij Hilversum. Bloggen is langzaamaan uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met fotografie, fitness en make-up.

foto over mij
Mijn blog bestempel ik als een fotografie lifestyle blog. Sinds ik mijn Tamron 70-300 mm lens heb, ben ik veel bezig met fotografie. Ik kwam plotseling op het idee om hier mij ervaring mee te delen en vind je op deze blog vooral fotografie onderwerpen en deel ik mijn tips en tricks van het bewerken van foto’s in Photoshop met een vleugje beauty. Vanaf mei dit jaar mag ik mijzelf grafisch vormgever noemen en werk ik in een heel leuk communicatie, web- en design bureau in Garderen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie, Photoshop, afspreken met vriendinnen en ben ik graag bij mijn lieve vriend.

Apparatuur die ik gebruik
Foto’s maak ik altijd met mijn Canon EOS 700d. Een prima camera voor het begin. Ik leer er steeds beter mee omgaan en schaf steeds betere accessoires aan voor mijn camera. Qua lenzen gebruik ik het meest een 50 mm 1.8 lens en soms de standaard lens, de 18 – 55 mm lens. Daarbij gebruik ik een flitser van het merk METZ Mecablitz 44 AF-1 Canon en softboxen.

Alle foto’s bewerk ik met Photoshop CC 2015. Een programma die ik dagelijks met veel liefde gebruik. Het schrijven van artikelen en het bewerken van de foto’s doe ik op een MacBook Pro 13 inch”.