Contact/PR

Leuke e-mails ontvangen in je inbox is altijd leuk! Dit kunnen mails zijn van lezeressen en of bedrijven. Deze worden dan ook altijd zo snel mogelijk en met liefde beantwoordt. Bent u een bedrijf? Dan sta ik altijd open voor interessante suggesties en leuke samenwerkingen. Wilt u dat ik een product uit uw assortiment review of wilt u adverteren op mijn blog? Dit is allemaal mogelijk.

Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar de laatste nieuwsberichten, producten of ander materiaal als dit aansluit op mijn blog en onderwerpen. Hieronder kunt u een lijst zien van merken waar ik al mee samen heb gewerkt:

– Cheapass Zonnebrillen
– Esprit
– Fotofabriek.nl
– GSMpunt.nl
– Happiness Boutique
– Kantoorstempels.nl
– Photogifts.nl
– Reservedelenstore.nl
– Sans
– Telefoonhoesjesstore.nl
– Webprint.nl
– Ziaja

Mocht ik uw interesse hebben gewekt, dan nodig ik u uit om onderstaand contactformulier in te vullen of als u rechtstreeks contact op wilt nemen kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar lifewithmaris@hotmail.com.

Het toesturen van uw producten, persberichten en testers is toegestaan. Ik zal ervoor zorgen dat mijn review duidelijk en 100% eerlijk is. Ik ga natuurlijk niet liegen over uw producten maar zal ik altijd mijn eerlijke antwoord geven. Mijn lezeressen en ik hechten hier veel waarde aan en hopen op uw begrip dat een product eerlijk wordt gereviewd. Mocht u interesse hebben om producten op te sturen, dan zal hier een eerlijke mening over gegeven worden, ongeacht of het negatief is of positief.

Mijn e-mailadres voor samenwerkingen is lifewithmaris@hotmail.com. U kunt binnen 2 tot 3 werkdagen mijn antwoord verwachten.

Typ hier uw naam en achternaam in (verplicht)

Typ hier uw e-mail in (verplicht)

Wat is het onderwerp?

Typ hier uw bericht